Всеукраїнський конкурс Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер та медичних братів «Лідери змінюють світ» організовує Державна установа «Центр розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров’я України»

1.Конкурс присвячений підвищенню престижності медсестринської професії в суспільстві та виявленню нових лідерів медсестринства.

2. Мета Конкурсу — виявити дієві способи, що допоможуть поліпшити умови роботи медичних працівників та якість сестринської допомоги в закладах охорони здоров’я, а також спонукатимуть медичних сестер та медичних братів проявляти лідерські якості на своєму робочому місці.

3. Завдання Конкурсу: –підтримати талановитих медичних сестер та медичних братів, сприяти їх самореалізації; –поширити перспективний досвід та популяризувати інноваційні підходи до організації роботи фахівців з медсестринства; –сприяти підвищенню професійної майстерності молодших спеціалістів, молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів з медичною освітою за спеціальністю. Від КНП «Перший Черкаський міський центр ПМСД» буде приймати участь – одна медична сестра загальної практики сімейної медицини.