Вітаємо вас на web-сайті КНП “Перший Черкаський міський центр первинної медико санітарної допомоги”!

Центр створений в 2016 році.

В центрі працюють 23 сімейних лікаря, 18  лікарів-педіатрів, 71 медична сестра.

Центр забезпечений в достатній мірі медичним та технічним обладнанням.

Первинна медико-санітарна допомога дорослим та дітям, які підписали декларації з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами, надається за адресою – вул. Дахнівська, 34.

Ви можете записатися на прийом до лікаря в телефонному режимі або особисто прибувши в заклад, і записавшись через реєстратуру.

На першому поверсі центру розміщена реєстратура для запису до сімейних лікарів. Реєстратура педіатричних відділень знаходиться на другому поверсі.

Кабінет невідкладної допомоги розташований в холі (вестибюлі) поруч з реєстратурою, в якому надають допомогу хворим з підвищеною температурою тіла, симптомами інфекційних захворювань та з іншими невідкладними станами (різкий біль в животі або в області серця ).

Кабінет чергового лікаря-педіатра знаходиться на першому поверсі, в кабінеті 104, в якому надають допомогу хворим з підвищеною температурою тіла, симптомами інфекційних захворювань.

Продовжується підписання декларацій з обраними  Вами лікарями. Для укладення декларації необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон. Для дітей: свідоцтво про народження дитини, паспорт одного з батьків, мобільний телефон та наявну активну декларацію одного з батьків.

З приводу пропозицій, скарг звертайтесь в адміністрацію центру каб. № 501 (5-й поверх).

Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!

З повагою, адміністрація центру